«Gademat» med Morten 26.juli

I kveld lager vi skikkelig spenstig «gademad» med Morten! 
Det står «soft buns» med chilimajones, scampi, krydret roastbeef, coleslaw og masse annet godt!! 

Oppskriften finner du her: ⬇️

Hvis du ikke vil bruke en evighet på å lage soft buns så kan du kjøpe dem i asiatiske butikker. Kjært barn har mange navn, soft buns kalles også: Bao bao, Qua bao, Steam bun og Smiling bread. Du finner dem i frysedisken, velg naturell og de uten fyll. 

Tin først soft bunsene, de kan så både dampkokes og stekes. Men før du gjør dette så må du lage klart salat og garnityr som du skal bruke som fyll, se lenger ned for mer info. 

Bunsene dampkokes, gjerne i en bambus dampekurv, tre-fire min damping holder. Dette er klassisk tilberedning. 

Vil du steke dem så gjøres det i olje, direkte fra pakken og ett minutt på hver side. La dem så hvile litt. 

Chilimajones er ifølge Morten noe man må ha i softbunsene. 
- Sirachia chili & mayonese – blandes til ønsket styrke 


Fyll: 
Her kan man bruke hva som helst, i sendingen brukte vi klassiske alternativer som svinenakke, pork belly med asiatisk bbq-saus, Kimchi og coleslaw, vi hadde også scampi.

- Spicy roastbeef: Tynne, fine skiver med roastbiff og «hot saus». 

- Bbq scampi og coleslaw: 
Scampi vendes i potetmel, så i vispet egg, deretter i panko (orientalske brødrasp). Stek så i olje tre til fire minutter. 
Vend til slutt scampien Bbq-saus.


Slik lager du Bbq-saus:

- En flaske ketchup
- «Smoke liquid» (finnes i små flasker på Helgø) 
- 2ss most hvitløk 
- 1 pakke usaltet smør, smeltet spisskummien
- Røkt paprika pulver 
- «Hot saus» 
- En skvett fløte
- 2 stk lime squist 
- ½ persilledusk finhakket 

La det hele koke sakte opp. Godt på burgere, spareribs og grillet laks 


Litt krydder til slutt: 
Røkt paprika pulver , knust wasabi erter , eller knust ostepop (kjøres i mixeren)

Program
Aktuelt
Dato
26. juli 2018
Lengde
25:31

Kommentarer

Microsoft Support is here to help. Contact Microsoft Support by phone for technical support on all Microsoft products and software. Call +1-855-999-4211 microsoft support number, outlook support number, outlook support phone number, microsoft outlook support number, microsoft outlook support phone number, outlook support phone number, outlook technical support phone number, outlook customer service number, outlook support number, outlook support phone number, outlook technical support phone number, outlook customer service number, outlook support number, microsoft office support number, microsoft office phone number, microsoft office support phone number, microsoft office contact number, microsoft customer care number, microsoft customer service number, microsoft customer service phone number, microsoft customer service telephone number, microsoft customer support number, microsoft phone number, microsoft phone support number, microsoft help desk number, microsoft help phone number, microsoft tech support number, microsoft tech support phone number, microsoft contact number, microsoft contact phone number, microsoft number, microsoft number usa, microsoft numbers, microsoft activation number, microsoft activation phone number, microsoft account phone number, microsoft telephone number, microsoft toll free number, microsoft toll free number usa, microsoft 1 800 number, microsoft 1800 number, microsoft 800 number, outlook help number, outlook customer service number, outlook customer support phone number, outlook email support phone number, microsoft outlook customer support phone number, microsoft outlook phone number, outlook phone number, microsoft outlook tech support phone number, microsoft outlook technical support phone number, outlook tech support number, outlook technical support number, outlook technical support phone number,

Matt Brown

There is no other thing that has such impact as that of E-Mail service. Earlier, aol mail login was certainly impossible to send a message is not less than few days to another country.

hexifedowe

The recipe you made to make the cake is very useful, I had a delicious cake thanks to your recipe, thank you
duck life

Duck life
(logout)