Spennende og god mat på tur

Når Ryfylkekokk Frode Selvaag, er på tur, er det ikke tilfeldig hva som havner i sekken. Bli med på tur på Finnøy, og få gode tips til enkel og smakfull turmat!  OPPSKRIFT PÅ TURBAR: Turbar til turen omlag 45 bars (avhenger av korleis du kuttar dei)   1 glass Grovt peanøttsmør 2 dl Lys sirup 5 dl Cheerios frokostblanding 3 dl Havregryn 200 gr Mørk kokesjokolade gjerne Valhrona 1 dl Finhakka usalta pistasjnøtter   Smelt saman peanøttsmør og sirup over svak varme. Trekk kasserollen til side og bland inn cheerios og havregryna Kle to brødformer el. lignende med plastfilm. Trykk massen jamt utover bunnen i formene, ca 2 cm tykt.   Smelt sjokoladen i vannbad, bre den den jamt over turbaren. Dryss over finhakka usalta pistasjnøtter. Sett kjølig i noen timer. Løft dem ut av formen og skjær dem i staver. Oppbevares i tett boks i kjøleskap.
Program
Ute
Dato
30. desember 2016
Lengde
14:09

Kommentarer

The post looks at thrilling and good food on tour. When Frode Selvaag, is on tour, it is not accidental what winds up in the bag. It states that join them on a journey on Finnøy, and acquire superior tips for simple and tasty turmets.

Thanks,
Custom term papere

Brucvegmith

Every post is pleasantly written and the contents are genuine. The posts are exceptionally useful. I have read a considerable lot of the posts which are incredible at writing. I like to read your posts to get good learning on current seasons. As you have good content in your post, readers follow your blog more and more. Thank you for sharing these details with us. I would like to recommend you to my friends who work with me in best essay writing service.

Rinon David
(logout)