Syke Kevin vil ha cannabis som lovlig medisin

Cannabis har vært kjent som medisinplante i flere tusen år og blir i mange land brukt som det også i dag. I Norge er cannabisbruk ulovlig, og planten er regnet som narkotika. 

TV Vest har følgt «Kevin» i hans kamp for få cannabis som lovlig medisin dekket av staten. Han er syk, og sier at han trenger cannabis for å føle seg frisk da det er ingen andre medisiner som virker.
Dato
1. mars 2016
Lengde
23:37

Kommentarer

Dette er helt forferdelig. Å nekte og hjelpe en person i nød...man skulle virkelig tro at vi hadde kommet lengre enn som så.

Det er per i dag bevist opp og ned i mente at cannabis er det eneste som hjelper mot en lang rekke sykdommer. Faktisk er det slik at cannabis er det "produktet" som hjelper mot flest forskjellige sykdommer verden over!Man ser også at de fleste andre land i verden har, eller begynner å ta til fornuft mtp de utrolige store bruksområdene for denne planten.

Så hvorfor i all verden er dette ulovlig? KAN det ha noe med penger å gjøre?
Hvor mye penger hadde ikke gått tapt i legemiddelindustrien, om man plutselig fikk lov til å selv gro medisinen man trengte? Milliarder på milliarder av kroner..

Tenke seg en plante som erstatter feks cellegift, og alle former for immunforsterkende preparater. Medisin mot kreft, ME, MS, alzheimer, tourettes, autisme og LANGT langt flere sykdommer. Og som man kan gro selv, eller få kjøpt for en rimelig pris.

Jeg mener at man trenger ikke være rakettforsker for å se sammenhengen.

Gunnar Sollys Friestad
(logout)