Trio av pasta med Inge Anda

Disse tre enkle pastarettene får det til å svinge i ganen i sommervarmen. Lag de kalde eller den varme. Uansett hva du velger blir det suksess! Se fremgangsmåte i videoen. Oppskrift her:

Varm pasta:

400 gr tagliatelle eller annen pasta
250 gr bacon
2 sjalottløk , i terninger
3 fedd hvitløk , finhakket
100 gr soltørket tomat , i biter
3-4 eggeplommer
2 dl kremfløte eller matfløte
75 gr parmesan , finrevet
salt og pepper
parmesan til pynt

Kok pasta. Hell av kokevann
Stek bacon, løk, hvitløk, soltørka tomat i olje. Ha på fløte, eggeplommer og parmesan.
Smak til meg salt og pepper.
Anrett

Kald pasta:
400 gr pasta
Røkt ørret eller parmaskinke
Asparges
Gule og rød sherrytomater
Mix salat

Dressing: 
Saft av 1 sitron
Olje
Gressløk
Salt og pepper
Kapers (valgfritt)
1 ts sennep (valgfritt)

Kok pasta. Avkjøl
Lag dressing. Bland alt. Dander
Passer som enkelt rett eller på en buffet.

Dato
27. juni 2019
Lengde
21:24